Жената от село Челопеч с изваден яйчник, две счупени ръце и

...
Жената от село Челопеч с изваден яйчник, две счупени ръце и
Коментари Харесай

МВР за пребитата до припадък Роза: Насилникът не е бил арестуван, защото тя отказа да подаде жалба

Жената от село Челопеч с изваден яйчник, две счупени ръце и разрушена уста не е подала тъжба против причинителя. Така от Министерство на вътрешните работи обясниха защо той не е бил арестуван на 11 август, когато патрулен екип се отзовава на подадения от съседка сигнал.

На място идва патрулен екип, който установява жена с голям брой пострадвания от нанесен побой. Пострадалата категорично отказва да подаде жалба срещу причинителя, за което се подписва и в полицейския протокол. Униформените чиновници са изготвили сигнален протокол на мъжа, с който тя живее, написа в формалното мнение по случая.

Самата жертва споделя, че служителите на реда са видели положението, в което се намира, също по този начин е споделила пред тях какво й се е случило. И по този начин два пъти - веднъж в дома им, идващият път в болничното заведение в Пирдоп.

Ето и шокиращият роман на Роза, която безусловно " живее " втори живот след часовете зверско принуждение, на което е била подложена от мъжа с който живее.

Той се прибра. Погледна ме. И с телефона ми разруши устата. Аз просто не разбрах какво стана, попитах за какво ме удря. Той продължи да ме бие по лицето и по главата. И като не остана нищо от телефона и го изхвърли. Събори ме на земята и стартира да ме рита по гърба, по корема, на други места. Това ставаше пред очите на децата ”, споделя Роза.

Кошмарът продължава, когато я завежда до бидон на двора. И тръгнал да потапя главата ѝ вътрe, да я дави с думите „ Този път ще те утрепя. ”

„ Намери една дъска и я удари в главата ми. Тя се счупи на две. Намери и един маркуч, не доста огромен, 3-4 пъти ме удари с него. В този миг, единствено като се обърна, до него имаше една огромна лопата. Искаше с нея да ме удари по главата, само че аз си сложих ръцете и ме удари по ръцете с нея доста мощно. След това повтори по краката ми, тъй като аз бях клекнала. Аз отново си сложих ръцете, удря, удря и я изхвърли. Той ме хвана за ръцете и ме качи на терасата и ме постави да седна. Имаше един бич, с който си стопанисват животните. Започна с него да ме постанова по ръцете и стартира да ме наскърбява. Аз му се апелирам и единствено споделям, че ще разбере, че не съм отговорна. Той си отвори една бира. И си седна. Аз бях към този момент със счупени ръце. Той си пусна музика на колоните и приказва с другари по телефона, че ще излиза. Влезе вътре, изкъпа се, облече се, а децата вътре при мен и трите... гледат ме и плачат ”, спомня си ужасяващия миг дамата.

Мъжът е арестуван чак три дни по-късно - на 14 август, когато Министерство на вътрешните работи получава известие от чиновници на общината, че жена с контузии е настанена в болница. Незабавно са предприети  оперативни дейности и мъжът от Челопеч, който е престъпно проявен, е арестуван и притеглен като обвинен за осъществено закононарушение.

След отчет в прокуратурата по случая е формирано досъдебно произвеждане. 32-годишният е притеглен като обвинен, мярката му за задържане е удължена до 72 часа, а след това с определение на съда му е наложена и непрекъсната мярка „ задържане под стража “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР